ORGANIGRAMA

El Consell Rector està format per la presidenta que és Neus i s'encarrega d'organitzar les tasques i distribuir el treball entre tots els companys, el vicepresident que és Aitor i és l'ajudant de la presidenta, la secretària que s'encarrega de rebre i redactar, l'informàtic que és Fernando que s'encarrega d'arreglar els problemes informàtics que tinguem i finalment el tresorer que és Miquel i s'encarrega de gestionar amb tot el que està relacionat amb els diners.

L'assemblea està format per la directora general que és la Neus que és s'encarrega de coordinar totes les activitats d'una empresa, director financer que és Miquel és el que s'encarrega de gestionar tots els diners, director de màrqueting és Andrea és la responsable de l'àrea dins de l'negoci i finalment és el de TIC que és Fernando i s'encarrega d'arreglar els ordinadors o els programes informàtics.

PLA DE MÀRQUETING

Producte: És una aplicació feta per als residents de les Illes Balears, l'app serveix per obtenir descomptes en bars, restaurants, hotels, comerços etc ..Depèn de la consumició tindràs un descompte o un altre, per poder obtenir aquesta aplicació necessites inserir tu DNI i correu electrònic.

Preu: El preu d'aquesta aplicació serà d'uns 2 € anuals i està per AppStore i PlayStore.

Promoció: És una aplicació bastant bona ja que nosaltres els residents, paguem prou per un cafè, una aigua, una coca-cola etc .. En canvi amb està app l'aigua et pot sortir més barata, que als estrangers i sols a 2 € a l'any i no durant 365 dies gastar 2,50 € per una aigua, ara la podràs aconseguir per molt menys.

REDACCIÓ CANVAS

Hem creat una aplicació on hi ha una bona quantitat de descomptes, el nostre objectiu és reduir els costos que tenen els productes bàsics, aquest producte està fet per a un tipus de client en aquest cas seria els residents de les Illes Balears, comercials, per a les zones més residencials i supermercats de zones més turístiques.

Tenim un correu electrònic propi, una pàgina web, xarxes socials com instagram, facebook i twitter, volem que el nostre producte vagi en boca en boca, per obtenir està app has de pagar 2 € anuals que els cobrem a crèdit, l'activitat clau d'aquest producte és ajudar econòmicament als residents, a el capital i a l'creditor.

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

Com funciona el nostre producte?